0,00lei / 0 items

Coșul de cumpărături

Nu sunt produse în coș

Termeni și condiții

Iamasca.ro – este denumirea comerciala a S.C. Balvia International S.R.L., persoana juridică română, cu sediul social in Municipiul Timișoara, Strada Stejarul, nr. 2, jud. Timiș, având numar de ordine in Registrul Comertului J35/1203/15.04.2016 și cod unic de înregistrare fiscală 35968140.

 

Vânzător iamasca.ro

Cumpărător orice persoana fizică care are vârsta de peste 16 ani sau persoana juridică care îșii face un cont in site și efectuează o comanda.

Utilizator – orice persoana fizică care are varsta de peste 16 ani sau persoana juridică inregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și care și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Nume utilizator – pseudonim prin care un anumit utilizator asociat informațiilor din site ale acestuia.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite transmiterea comenzii și care conține informații despre client și istoricul cumpărătorului în site. Utilizatorul este responsabil și se va așigura că toate informațiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete și actualizate.

Cosul meu – secțiune din cont care permite clientului/cumpărătorului/utilizatorului să adauge bunuri pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care bunurile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea comenzii, cumpărătorul va beneficia de serviciul oferit de către vânzător de urmărire a bunurilor prin primirea de comunicări comerciale din partea acestuia.

Site magazinul online găzduit la adresa web https://www.iamasca.ro și toate subdomeniile acestuia.

Comanda un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe site, inclușiv produsele și serviciile menționate în comandă, care urmeaza a fi furnizate de către vânzător, cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Campanieacțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de bunuri având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către vânzător.

Contract reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică șimultană a vânzătorului și a cumpărătorului.

Conținut reprezintă:

– toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de cătrede cătrerice mijloc de către un angajat/colaborator al vânzătorului, cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

– informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de vânzător intr-o anumita perioada;

– informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de către un tert cu care vânzătorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cupon (Voucher) – beneficiu acordat de către vânzător cumpărătorului la plata bunurilor și serviciilor comandate. Codurile promoționale oferă un beneficiu sub forma de redurecere procentuala din totalul sumei de plată, reducere cu valoare fixă din totalul sumei de plata sau acordă livrare gratuită comenzii.

Document – prezentele Termene și Conditii.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la bunuri și servicii adăugate in sectiunea “Cont/Coșul meu” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui bun și/sau serviciu de cătrev iamasca.ro, cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificatiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea trimisă de către vânzător cumpărătorului după efectuarea comenzii are rol exclusiv de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri din comanda va anunța cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se considera încheiat între vânzător și cumpărător in momentul primirii de către cumpărător de la vânzător a bunurilor comandate in site. Respectiv, în cazul în care bunurile comandate se vor livra în momente diferite, în momentul primirii de către cumpărător a ultimului bun din comanda sa.

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii îi este permis oricărui cumpărător.

Iamasca.ro poate publica pe site informații despre bunuri și/sau servicii și/sau promoții practicate într-o anumita perioadă de timp și in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente bunurilor și/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

În cazul plăților online vânzătorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător cum ar fi comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON sau orice alt tip de comision. Responsabilitatea acestora este exlusiv a cumpărătorului.

Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor și/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate ceșiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea comenzii, de exemplu livrarea bunurilor, cu informarea cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Niciunui terț nu îi este permisa copierea, distribuirea, publicarea sau transferul, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, sau includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de iamasca.ro. De asemenea este interzisă includerea oricărui conținut în afara site-ului și îndepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al iamasca.ro asupra conținutului.

Orice conținut la care obține acces un terț prin orice mijloc, se află sub incidența Termenilor și Condițiilor și legilor române în vigoare în cazul în care conținutul nu este însotit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între iamasca.ro și respectivul terț.

Cumpărătorul/utilizatorul poate copia și utiliza conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale.

În cazul in care iamasca.ro conferă printr-un acord scris unui terț dreptul de a utiliza un anumit conținut, acest drept se aplica numai asupra acelui conținut definit în acord, numai pe perioada existenței acordului și a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite.

Niciun conținut transmis către un terț, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau intrat in posesia unui terț prin orice fel nu constituie o obligație contractuală din partea iamasca.ro față de respectivul conținut și terț.

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il însoțește, în cazul în care acesta există.

 

COMANDA BUNURILOR

Oricărui cumpărător îi este permisa comanda pe site. Comanda nefinalizata nu atrage dupa șine inregistrarea ei, implicit nici rezervarea bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii clientul/ cumpărătorul/ utilizatorul garanteaza ca toate informațiile pe care acesta le-a transmit in vedea procesarii comenzii sunt corecte și complete in momentul in care comanda a fost plasată.

Vânzătorul poate anula comanda efectuata de cătrecumpără, în urma unei notificari prealabile, fara nicio obligație ulterioară a oricărei parți față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

–  neacceptarea de către banca emitenta a cardului cumpărătorului, a tranzactiei;

–  invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Iamasca.ro;

– datele furnizate de către client/cumpărător/utilizator sunt incomplete și/sau incorecte;

În condițiile în care nu există disponibilitate pentru un anumit produst, acest lucru va fi menționat pe site.

 

RETURNAREA BUNURILOR

Clientul/cumpărătorul/utilizatorul are dreptul de a denunța în termen de 14 zile calendaristice contractul, fara invocarea vreunui motiv. În cazul denunțării, clientul/ cumpărătorul/utilizatorul va avea de suportat costul livrării comenzii, costul de returnare a bunurilor către vânzător și comișioanele bancare aferente tranzacției sale. Conform legislatiei romane aflate in vigoare, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la momentul in care clientul/ cumpărătorul/utilizatorul receptioneaza bunul, sau receptioneaza ultimul bun din cadrul aceleași comenzi, in cazul in care o comanda este livrata in mai multe colete.

În cazul in care cumpărătorul/clientul/utilizatorul doreste sa se retraga din contract, acesta este obligat sa notifice iamasca.ro prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de către noi.

În cazul retragerii din contract, cumpărătorul/clientul/utilizatorul va returna catre vânzător toate bunurile care i-au fost livrate, inclușiv eventualele cadouri.

Suma aferentă produselor returnate va fi stornată cumpărătorului după cum urmează:

  • În cazul comenzilor achitate online prin intermediul unui card bancar, suma se va restitui in contul din care a fost efectuata plata in termen de 14 zile lucrătoare.
  • În cazul comenzilor achitate cu ramburs se va restitui prin virament bancar în contul mentionat de către client în termen de 14 zile lucrătoare.

Dreptul de retur nu este aplicabil produselor șigilate, care au fost deșigilate de către client sau a celor cu ambalajul deteriorat. Acestea pot reprezenta un risc după deșigilare pentru sănătatea oricărui alt consumator.

 

CONFIDENTIALITATE

iamasca.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați conform Regulamentului general privind protecția datelor.

 

COMUNICARI COMERCIALE

Cumpărătorul va acorda expres conșimtamantul vânzătorului pentru comunicari comerciale. Cumpărătorul iși poate retrage in orice moment conșimtamantul acordat vânzătorului pentru a-i fi livrate comunicari comerciale de orice tip.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului/utilizatorului urmatoarele tipuri de comunicari comerciale:

– recomandări de bunuri similare cu cele adăugate în secțiunea Coșul meu;

– modificarea prețului Bunurilor Favorite/ recomandări de bunuri similare celor adăugate în secțiunea Favorite;

– modificarea stocului bunurilor adăugate în secțiunea Favorite.

Clientul iși poare retrage conșimtamantul acordat vânzătorului cu privire la comunicările comerciale, în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la iamasca.ro sau prin contactarea iamasca.ro în acest sens.

 

FACTURARE ȘI PLATA

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate pe site sunt exprimate in RON și includ T.V.A. conform legislatiei române în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii ce conține bunuri și/sau servicii vândute de către iamasca.ro în format tipărit iar la cererea expresa a clientului exclușiv în format electronic.

Pentru generarea corectă a facturii de către vânzător, clientul are obligația de a furniza datele sale complete și corecte. În cazul în care acestea neceșită actualizare, acest lucru poate fi efectuat în contul de client sau prin contactarea noastră la numărul de telefon afișat sau prin intermediul adresei de email.

În momentul plasării unei comenzi clientului ii sunt puse la dispoziție următoarele opțiuni de plată:

Ramburs/plată în numerar la livrare.

Pentru aceasta opțiune cumpărătorul trebuie să achite suplimentar (pe lângă valoarea bunurilor și serviciilor comandate) curierului agreat de către iamasca.ro, in speță Fan Courier contravaloarea serviciului de plată prin ramburs in valoare de 8 RON, T.V.A. inclus.

Plata în numerar se face direct către persoana care livrează coletul (curierul), integral, in momentul recepției.

On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard.

Tranzacțiile cu cardul pe site-ul iamasca.ro sunt procesate prin intermediul firmei agreate de către iamasca.ro.

Datele cardului de plată ale cumpărătorului nu vor fi accesibile iamasca.ro și nici nu vor fi stocate de către de iamasca.ro sau de către procesatorul de plăți integrat în site.

În momentul plasarii unei comenzi clientului/cumpărătorului îi sunt puse la dispozitie urmatoarele optiuni de plata:

 

LIVRAREA BUNURILOR

Livrarea prin curier – Livrarea produselor comandate se face doar pe teritoriul României prin intermediul unei firme specializate de curierat rapid, în aria de acoperire a acesteia, în cazul iamasca.ro, aceasta fiind Fan Courier.

Produsele vor fi ambalate și protejate corespunzator pentru șiguranta transportului.

Termenul de livrare este cuprins între 1 zi (o zi) și 3 zile (trei zile) lucrătoare. În cazul municipiului Timișoara, livrarea va fi efectuată în termen de 24 de ore de la procesarea acesteia.

Vânzătorul își rezervă dreptul ca înainte de livrarea produselor de a contacta cumpărătorul/utilizatorul/clientul pentru confirmarea comenzii plasate.

Cumpărătorul/utilizatorul/clientul are obligația să verifice starea coletului în prezența reprezentantului firmei de curierat, iar in cazul in care coletul ajunge deteriorat, acest fapt trebuie seșizat în formularul de transport și astfel se poate refuza primirea acestuia. În acest caz va rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Semnătura de primire și recepția coletului reprezintă acceptul clientului cu privire la starea produsului, acesta fiind conșiderat livrat în stare bună și acceptat de către acesta. În acest caz, orice reclamație ulterioara este conșiderata nulă.

Costul de livrare este de 19,95 RON, TVA inclus, pentru comenzi cu valoare finala sub 150,00 RON, TVA inclus. Pentru comenzile care depașesc suma de 150,00 RON, transportul este gratuit.

În cazul in care se utilizează un cod promoțional, pentru a putea beneficia de transport gratuit, valoarea finală a costului cumpărăturilor, după aplicarea codului promoțional trebuie sa fie mai mare de 150,00 RON TVA inclus.

În cazul în care clientul/ cumpărătorul/ utilizatorul opteaza pentru ridicarea bunurilor de la punctul de colectare, plata bunurilor se va putea efectua exclușiv prin virament bancar sau online cu cardul.

 

GARANȚII

Toate bunurile comercializate de către iamasca.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislatiei române în vigoare.

 

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată de la vânzător la cumpărător/ client/ utilizator la momentul livrării, dupa efectuarea plății din partea cumpărătorului în locația indicată în comandă.

 

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi tras la raspundere pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către vânzător a oricarei din obligatiile sale conform comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare și in special pentru pierderea acestora.

Imaginile bunurilor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot fi diferite față de ambalajele reale. Clientul cumpărătorul va citi cu atenție descrierea bunului și/ sau serviciului pentru a se asigura că dorește să comande bunul și/ sau serviciul respectiv. Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere pentru faptul ca unele poze pot sa difere față de ambalajul actual al bunurilor.

Prin crearea și utilizarea contului, utilizatorul/ cumpărătorul/ clientul își asumă răspunderea pentru confidențialitatea datelor sale de conectare și pentru activitatea sa pe site.

Prin crearea și utilizarea continutului și/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul/ cumpărătorul acceptă în mod expres și fara echivoc Termenii și Conditiile iamasca.ro prezentate pe site.

Vânzătorul iși rezerva dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii și Conditiile Site-ului.

 

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Pentru a consulta politica iamasca.ro de folosire a cookiurilor, vă rugăm să verificați pagina Politica de cookies.

 

FORȚĂ MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen și/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu incetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte alte daune.

 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii statului Roman. Orice litigiu se va rezolva pe cale amiabila sau, în cazul in care acest lucru este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecatoresti Române competente.

X