0,00lei / 0 items

Coșul de cumpărături

Nu sunt produse în coș

Politică magazin

Politica de livrare și returnare

Politica de livrare

Livrarea prin curier – Livrarea produselor comandate se face doar pe teritoriul României prin intermediul unei firme specializate de curierat rapid, în aria de acoperire a acesteia, în cazul iamasca.ro, aceasta fiind Fan Courier.

Produsele vor fi ambalate și protejate corespunzator pentru șiguranta transportului.

Termenul de livrare este cuprins între 1 zi (o zi) și 3 zile (trei zile) lucrătoare.
În cazul municipiului Timișoara, livrarea va fi efectuată în termen de 24 de ore de la procesarea acesteia.

Vânzătorul își rezervă dreptul ca înainte de livrarea produselor de a contacta cumpărătorul/utilizatorul/clientul pentru confirmarea comenzii plasate.

Cumpărătorul/utilizatorul/clientul are obligația să verifice starea coletului în prezența reprezentantului firmei de curierat, iar în cazul în care coletul ajunge deteriorat, acest fapt trebuie sesizat în formularul de transport și astfel se poate refuza primirea acestuia. În acest caz va rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Semnătura de primire și recepția coletului reprezintă acceptul clientului cu privire la starea produsului, acesta fiind considerat livrat în stare bună și acceptat de către acesta. În acest caz, orice reclamație ulterioara este considerata nulă.

Costul de livrare este de 19,95 RON, TVA inclus, pentru comenzi cu valoare finala sub 150,00 RON, TVA inclus. Pentru comenzile care depășesc suma de 150,00 RON, transportul este gratuit.

În cazul in care se utilizează un cod promoțional, pentru a putea beneficia de transport gratuit, valoarea finală a costului cumpărăturilor, după aplicarea codului promoțional trebuie sa fie mai mare de 150,00 RON TVA inclus.

În cazul în care clientul/ cumpărătorul/ utilizatorul optează pentru ridicarea bunurilor de la punctul de colectare, plata bunurilor se va putea efectua exclusiv prin virament bancar sau online cu cardul.

Politica de returnare

Clientul/cumpărătorul/utilizatorul are dreptul de a denunța în termen de 14 zile calendaristice contractul, fără invocarea vreunui motiv. În cazul denunțării, clientul/ cumpărătorul/utilizatorul va avea de suportat costul livrării comenzii, costul de returnare a bunurilor către vânzător și comisioanele bancare aferente tranzacției sale. Conform legislației romane aflate în vigoare, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expira în termen de 14 zile de la momentul în care clientul/ cumpărătorul/utilizatorul recepționează bunul, sau recepționează ultimul bun din cadrul aceleași comenzi, în cazul în care o comanda este livrata în mai multe colete.

În cazul în care cumpărătorul/clientul/utilizatorul dorește sa se retragă din contract, acesta este obligat sa notifice iamasca.ro prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către noi.

În cazul retragerii din contract, cumpărătorul/clientul/utilizatorul va returna către vânzător toate bunurile care i-au fost livrate, inclusiv eventualele cadouri.

Suma aferentă produselor returnate va fi stornată cumpărătorului după cum urmează:

  • În cazul comenzilor achitate online prin intermediul unui card bancar, suma se va restitui în contul din care a fost efectuata plata în termen de 14 zile lucrătoare.
  • În cazul comenzilor achitate cu ramburs se va restitui prin virament bancar în contul menționat de către client în termen de 14 zile lucrătoare.

Dreptul de retur nu este aplicabil produselor sigilate, care au fost desigilate de către client sau a celor cu ambalajul deteriorat. Acestea pot reprezenta un risc după desigilare pentru sănătatea oricărui alt consumator.

 

Facturare și plată

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate pe site sunt exprimate în RON și includ T.V.A. conform legislației române în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii ce conține bunuri și/sau servicii vândute de către iamasca.ro în format tipărit iar la cererea expresa a clientului exclusiv în format electronic.

Pentru generarea corectă a facturii de către vânzător, clientul are obligația de a furniza datele sale complete și corecte. În cazul în care acestea necesita actualizare, acest lucru poate fi efectuat în contul de client sau prin contactarea noastră la numărul de telefon afișat sau prin intermediul adresei de email.

În momentul plasării unei comenzi clientului ii sunt puse la dispoziție următoarele opțiuni de plată:

Ramburs/plată în numerar la livrare.

Pentru aceasta opțiune cumpărătorul trebuie să achite suplimentar (pe lângă valoarea bunurilor și serviciilor comandate) curierului agreat de către iamasca.ro, in speță Fan Courier contravaloarea serviciului de plată prin ramburs în valoare de 8 RON, T.V.A. inclus.

Plata în numerar se face direct către persoana care livrează coletul (curierul), integral, în momentul recepției.

On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard.

Tranzacțiile cu cardul pe site-ul iamasca.ro sunt procesate prin intermediul firmei agreate de către iamasca.ro.

Datele cardului de plată ale cumpărătorului nu vor fi accesibile iamasca.ro și nici nu vor fi stocate de către de iamasca.ro sau de către procesatorul de plăți integrat în site.

X