0,00lei / 0 items

Coșul de cumpărături

Nu sunt produse în coș

Politică de confidențialitate

Platforma iamasca.ro va păstra confidențialitatea informațiilor colectate de la clienți, de orice natură, dezvăluirea acestora se va face doar în condițiile menționate în prezentul document.

Datele colectate prin intermediul iamasca.ro sunt in principal date necesare derulării relației comerciale între client și – iamasca.ro în calitate de vânzător. Datele colectate sunt necesare emiterii documentelor fiscale pentru comenzile plasate.

Pentru a consulta politica de folosire a cookiurilor iamasca.ro, vă rugăm să verificați pagina Politica de cookies, aceasta fiind parte integrată a politicii de confidențialitate.

Date colectate:

– Nume și prenume;

– Adresă de livrare și facturare și/sau adresa de domiciliu;

– Telefon;

– Adresa de e-mail;

– Daca este cazul datele de facturare ale companiei;

– IP;

– Cookies.

Scopul colectării datelor:

– procesarea din punct de vedere fiscal al comenzilor (nume, prenume, adresa de livrare/ facturare/ domiciliu), acestea constituind date obligatorii din punct de vedere fiscal.

– trimiterea de notificări/inștiințări cu privire la status livrare/comandă sau promoții ocazionale pe adresa de mail furnizată. Acestea vor fi transmise doar în cazul în care cumpărătorul și-a exprimat în mod explicit conșimțământul în acest sens.

Datele personale folosite pentru livrarea comenzilor: nume, prenume, adresa de livrare, telefon, în relația cu firmele de curierat, în speța Fan Courier, exclusiv în scopul livrării comenzilor.

Datele personale pentru efectuarea plății On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard. Transacțiile cu cardul pe site-ul iamasca.ro sunt procesate prin intermediul firmei agreate de către iamasca.ro.

Datele personale pentru efectuarea plății online sunt folosite de către procesatorul de plăți STRIPE exclusiv pentru procesarea plății pentru comenzile efectuate pe iamasca.ro. Datele cardului bancar ale utilizatorului nu vor fi accesibile iamasca.ro și nici nu vor fi stocate de către iamasca.ro sau de către procesatorul de plăți integrat în site.

Datele introduse la înregistrare și toate datele aferente contului de client/ utilizator/ cumpărător sunt stocate pe serverul S.C. Rospot. S.R.L. din Timisoara.

Cu cine partajăm datele tale:

– furnizorilor de servicii de curierat

– furnizorilor de servicii de plată/bancare

– Google Adwords și Facebook Ads, precum și de alte companii care presteaza sau pot presta la un moment dat servicii pentru iamasca.ro.

Cât timp îți păstrăm datele?

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, modifica sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și modifica aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Dacă ai un cont pe iamasca.ro, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat.

De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem cu privire la persoana ta. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați sa le păstram în scopuri administrative, juridice, fiscale sau de securitate.

X